30 Haziran 2015 Salı

Katrina Kaif ve Sidhart Malhotra Farhan Akhtar'ın yeni filminde başrollerde oynayacaklar!


Filmin yönetmenliği yapacak olan kişi Nitya Mehra film için ''eşsiz bir hikaye'' dedi.
Farhan Akhtar DNA'ya verdiği röportajda filmin için : ''Sidhart ve Katrina'yı seçtik. İkisininde oyanayacağı alışıldığın dışında karakterleri var filmde.Yeni çiflerin denenmesi önelidir.Bu iş izleyicileri meraklandıracak.'' dedi.
Ayrıca film için ilk tercihler Sidhart ve Katrina değildi. Teklif ilk önce Aamir Khan'a gitti Aamir filmi çok beğendi ama anlaşma sağlanamadı. Bayan karakter için ise önce Deepika Padukone'ye teklif gitmiş ve bilinmeyen nedenlerden dolayı filmi yapmak istememiş. Anushka Sharma düşünülmüş ama daha sonra Katrina Kaif'e teklif gitmiş ve kabul etmiş.
Filmin bu senenin başlarında vizyona girmesi planlanıyordu ancak iki oyuncuda diğer projeleriyle meşgul oldukları için filmin çekimlerine yıl sonunda başlayacaklar.
Sidhart Malhotra film için : ''Çok heyecan verici bir senaryo, gerçekten Nitya'nın filmine başlamak ve Farhan ve Ritesh ile çalışmayı dört gözle bekliyorum.Bu benim Excel Entertainment ile ilk projem.Bir şeyler yakında şekillenecek ve ben gerçek çekimlere başlamak için sabırsızlanıyorum '' dedi.


Haber : Ayşo*

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top