29 Haziran 2015 Pazartesi

Shahid&Mira çiftinin düğün detayları!


Shahid Kapoor’un Düğünü hakkındaki ayrıntılar belli olmaya başladı.
Malumunuz Shahid’in adeta gündeme bomba gibi düşen sürpriz evlilik kararından hepimiz haberdarız. Mart ayı ortalarına doğru hindistan basınında çıkan Shahid’in Delhi kolejinden bir kızla nişanlandığı haberleri ile etraf çalkalanmış ve bir süre sonra Shahid bu dedikodulara kayıtsız kalamamış ayrıntı vermekten kaçınarak bu haberi doğrulamıştı. Şimdi bu sürpriz düğündeki neler olacak şöyle bi göz atalım;
Düğün Yeri
Duyulan ilk haberlere göre Shahid’in düğün mekanı için iki ülke gösterildi; Yunanistan ve Türkiye. Yunanistan için şehir belirtilmezken Türkiyedeki mekanın kesinlikle İstanbul da bir yer olacağının duyurulması ardından biz Türk fanları kısa da olsa tatlı bir heyecan sarmıştı. Fakat bir süre sonra düğün yerinin hiç de beklenilen gibi İstanbul ya da Yunanistan olmadığı ortaya çıktı. Evet… Shahid ve Mira’nın ailesi düğün için memleketlerini tercih ettiler.
Starımızın organizasyonu beklenilenin aksine daha sade bir organizyonla geleneklere bağlı bir şekilde yapılacak. Tipik bir Pancabi düğünü bizleri bekliyor.
Düğün Tarihi
En başından beri neredeyse düğünün 2015 yılı içinde olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. İlk düşünülen tarih 2015 sonu idi fakat zaman içinde hızlı gelişen organizasyon haberleriyle daha erken bir tarih olacağı kanaatine vardık.
Düğün için son tarih 7-10 temmuz olarak bildirildi fakat taraflarca henüz kesin bir açıklama yok .
Yemekler
Büyük bir süperstar iseniz düğündeki yemek menünüz bile dilden dile dolaşır. Nitekim Shahid’in ki de öyle oldu. Vejetaryan olan starımızın düğün resepsiyonundaki menüsünü de bu yönde sunacağı da söylentiler arasında, fakat bir kısım kaynaklara göre de hem vejeteryan olanlara hem de vejeteryan olmayanlara ayrı ayrı menüler ortaya konacağı söyleniyor.
Kıyafetler
Shahid’in damatlığı yakın arkadaşı ve favori tasarımcısı Kunal Rawal tarafından yapılacak. Mira Rajput’un gelinliği ise Anamika Khanna’nın ellerinden çıkacak.
Dedikodular süredursun,bizce çok tatlı bir çift olmuş! Mutluluklar dileriz!

Haber : Ays*

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top