6 Temmuz 2015 Pazartesi

6 Temmuz 2015 Shahid Kapoor&Mira Rajput Detaylar - Fotoğraf galerisi






Seremoninin Gerçekleştiği Mekan

Biz de kına gecesinin karşılığı olan seremoni tabii ki Mira Rajput'un Chhatarpur'daki evinde gerçekleşti.
Aileler arasında yapılan kutlamada oldukça çok misafir vardı.

Kıyafetler
Mira'nın kıyafeti daha önce de bahsettiğimiz gibi Amanika Khanna tarafından tasarlandı. Gelinimizin kıyafeti sarı bir Legenga. Shahid Kapoor da bizi yanıltmadı ve  tericihini yakın arkadaşı Kunal Kawal tarafından tasarlanmış kahverengi Bandgala'dan kullandı.


Sangeet Performansı
Geleneksel Latkas ve Matkas(Hintdistan'a özgü bir tür dans)ı misafirlerine sergileyen çiftimiz daha sonra popüler Bollywood şarkılarında dans ettiler. Hepimizin gördüğü o ilk fotoğrafta aslında bu dansın bir parçası; fotoğrafta Shahid tek dizi uzerinde iken Mira ona bir çok Bollywood filminden aşikar olduğumuz thunka (dans ederken kalçayı sallama hareketi) yapiyor.

Calınan Şarkılar
Pek tabii ki damadımızın sektöre damga vurmuş film şarkıları ve bir çok popüler Bollywood şarkısı gecedekileri eğlendirdi. Bunlardan bazıları Dilliwali Girlfriend, Bang Bang, Saturday Saturday, Jumme Ki Raat ve Yaar Na Miley 


Eğlence bitişinde Shahid ve ailesi konaklamak için 7 Temmuz da görkemli düğün organizasyonunun gerçekleşeceği Oberoi Otel'e dönüş yaptılar. Bu güzel geceden çiftimiz ve ailesinin basına yansımış fotoğraflarını sizin için derledik;


İlk Görüntü


Basına sızan ilk görüntüde Mira ve Shahid'in ''Sangeet'' yapıyorlar. Dans ettikleri şarkıların kareografisini ise Shahid'in arkadaşı Bosco hazırlamış.

Sangeet: Hint düğünlerinde yaygın olan bir müzik enstrümanı eşliğinde şarkı söyleyip dans etme geleneği.

Mira Rajput'un Kaleera Seremonisi






Kaleera tören:Gelinin bileklerine takılan gümüş ve altın kaplamalı geleneksel süs. Bu da Punjab kültüründe yapılan 7 gelenekten bir tanesi.





Hazırlık Aşamasından Bir fotoğraf



Mutlu Aile Tablosu


Baba Pankaj Kapoor ve Shahid'in Üvey annesi Supriya Pathak


Öz anne Neelima Azim ve Yakınları


Çiftimiz bir hayli mutlu görünüyor. :) 

Ays& ZB

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top