5 Temmuz 2015 Pazar

Bollywood Life 2015'in en zirvede ki 5 Bayan Oyuncusunu açıkladı!

Bollywood Life 2015'in en zirvede ki 5 Bayan Oyuncuyu açıkladı!
1- Kangana Ranaut
Film: Tanu Weds Manu Returns ( 149.39 crore ve film halen vizyonda)
Kangana'nın listenin başında olması sürpriz olmadı.Mayıs ayında yayınlanan romantik-komedi filmi Tanu Weds Manu Returns box officede fırtınalar estirdi.Aslında film hala vizyonda ve şimdiden gişe canavarı ilan edildi. Kangana 1 numarayı kaptı.
2- Anushka Sharma
Film: NH10 ( 32.39 crore) , Bombay Velvet (23.67 crore) ve Dil Dhadakne Do ( 76.38 crore ve film halen vizyonda)
Gerçi Bayan Sharma'nın yüksek bütçeli Bombay Velvet filmi box officede acınası duruma düştü ama diğer iki filmi beklentileri karşıladı.Üç yayınlanan filmi ile ikinci sırada yer aldı.
3- Shraddha Kapoor
ABCD 2 ( 91.32 crore ve film halen vizyonda)
Geçen yıl Shraddha için Haider ve Ek Villian ile mükemmel oldu.Ve bu yıl ki dans filmi ABCD 2 rol arkadaşı Varun Dhawan onu sahne ışıklarına taşıdı. ABCD 2 ile para sayma makineleri halen çalışıyor. Shraddha 3. sırada yeraldı.
4- Shruti Haasan
Film: Gabbar Is Back ( 87.52 crore)
Shuriti herkes için sürpriz oldu belki ama Gabbar Is Back yıldızı Akshay Kumar ve Bayan Haasan iyi bir parayla bitirdiler işi. Gabbar Is Back Shruti'yi 4. sıraya taşıdı.
5- Deepika Padukone
Film: Piku ( 79.92 crore ve film halen vizyonda)
Shoojit Sircar'ın yönetmenlik girişimi yaptığı ve Deepika'nın başrol olduğu, Amitabh Bachchan ve Irffan Khan rol aldığı filmin kitleleri gayet iyi etkilemesi bekleniyordu zaten.Piku halen sinemalarda gösterimde bekleyip göreceğiz Piku kaç numaraya kadar çıkabilecek.Şimdilik Bayan Padukone 5 numarada.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top