8 Temmuz 2015 Çarşamba

Karan Malhotra : 'Mera Naam Mary' Filmin Çok Önemli Bir Sahnesini Oluşturuyor !

Başrollerini Akshay Kumar, Sidhart Malhotra ve Jacqueline Fernandez'in paylaştığı 'Brothers' filmine bildiğiniz gibi Kareena Kapoor Khan 'Mera Naam Mary' adlı şarkı için konuk oyuncu olacak.
'Mera Naam Mary'nin kareografisini hazırlayan kişi Hindistan'ın ünlü Kareograflarından Ganesh Acharya.
Ganesh Acharya klip için : 'Mera Naam Mary' Yeni Chikni Chameli olacak'' dedi.

Neden bu şarkı için Katrina Kaif seçilmedi diye sorulduğunda ise yapımcı Karan Malhotra : ''Ben ve Karan Johar Kareena'nın bu şarkı ve kareografi için harika bir seçim olduğunu düşündük ve Katrina ile zaten Chikni Chameli'yi yaptık ve adaletli olup Kareena'yı listenin en üstüne koyduk.Şarkı ve kareografi kesinlikle Kareena için yapılmış '' dedi.

Görünüşe göre hızlı tempolu şarkılar Karan Malhotra'ya şans mı getiriyor diye sorulduğunda ise yapımcı Malhotra şöyle cevap verdi : ''Pek sayılmaz.Ben sadece filmin kritik anlarında bu tarz harika şarkıları görmekten zevk alıyorum.Bu tarz şarkılar filmin seviyesini yükseltir. Agneepath filminde Chikni (Katrina Kaif) sahneye girdiğinde Hrithik Roshan ve Sanjay Dutt yüzleşiyordu ve bu filmin seviyesini yükseltti. Şarkının böyle bir anda gelmesi çok önemli'' dedi.

Agneepath filminde Chikni (Katrina Kaif) sahneye girdiğinde biz Hrithik Roshan ve Sanjay Dutt'u aynı sahnede gördük yani şimdi de Sidhart Malhotra ve Akshay Kumar'ı mı göreceğiz?
Karan Malhotra : ''Şarkı hakkında bu kadar çok detay veremem, ama şunu söyleyebilirim ki şarkının olduğu sahne çok önemli bir sahne olacak.''

Ganesh Acharya'nın kareograflığını yaptığı filmlerden bazıları : Agneepath, Yeh Jawani Hai Deewani, Dabangg 2 , Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela, Race, Singham, Bodyguard, OMG Oh My God!
Karan Malhotra'nın yapımcılığını yaptığı bazı filmler :  Jodhaa Akbar, My Name Is Khan , Agneepath

Ayşe Akbalık


0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top