31 Temmuz 2015 Cuma

Kareena Kapoor Khan : ''Her Hintli Kadın Güzeldir.''

Craftsvilla Miss Ethnic'in Yüz Yarışması ( Güzellik Yarışması)'nın finalistleri taçlarını alacaklar.11 eylülde olacak yarışmaya yaş ve medeni durum göz önüne alınmadan ülke genelinde herkes katılabilir. Yarışma yüz güzelliğini ele alan bir yarışma.
Kareena Kapoor Khan ise yarışmada jüri olacak ve duyduğumuza göre podyumda yürüyecek. Bebo yarışma ile ilgili konuştu.
Kareena Kapoor Khan : Her Hintli kadın başlı başına eşsiz ve güzel.Craftsvilla Miss Ethnic yoluyla kendilerine güvenen kişiler arıyoruz.
Ayrıca Bebo Hintlilerin milli değerlerini korumak için daha çok çaba göstermelerini gerektiğine inanıyor.
Kareena Kapoor Khan : Hindistan çok çeşitli ve hareketli bir etnik yapıya sahip ve bizim milli değerlerimizi korumak için daha çok çaba göstermemiz gerek'' dedi.
Kareena geleneksel olan her şeye hayran.Özellikle Hint el sanatları ve resimleri çok seviyor. En sevdiği resim sanatçı Manu Parekh. En sevdiği eser ise Manu Parekh'in Banaras serisi.
Kareena Kapor Khan : Resimde en sevdiğim şey çok fazla canlı renk kullanılması ki bu da ülkemizi sembolize eder. Tek bir karede bütün renklerin karıştırılması çeşitliliği ve Hindistan'ın birliğini kanıtlıyor gibi duruyor ve yanımda öyle bir resim olduğu için gurur duyuyorum'' dedi.



Ayşe Akbalık

1 yorum:

  1. Güvenilir ve kaliteli Yamaç Nakliyat hizmetlerinden faydalanmak için web bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. İstanbul nakliyat, İstanbul evden eve nakliyat, İstanbul nakliye, evden eve taşıma.

    YanıtlaSil

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top