7 Ağustos 2015 Cuma

06.08.2015- Salman Khan'ın Mahkemesinden Son gelismeler



6 ağustos 2015 tarihinde gerçekleşen mahkemede Salman Khan'ın avukatı kaza gecesi Salman'ın arabayı kullandığına dair bir kanıt bulunmadığını savundu. 27 tanığın hiçbiri Salman'ın o gece sürücü olduğunu belirtmemiştir.

Ayrıca avukat Salman'ın sürücüsünün ifadesi alınırken neden kayıt tutulmadığını da bilmek istiyor. Salmanın avukatı mahkemeye şu soruları yöneltti: 

*Sürücünün ifadesi çok önemliydi ve ifadenin kayıt altına alınmadığını söylüyorlar. Kayıt altına almadan sorgulamanın amacı nedir?

*Eğer hala bir gördü tanığı olsaydı(Görgü tanığı Ravindra Patil bir süre önce tüberkülozdan ölmüştü),arabayı kimin kullandığını dair tanıklar vardı. Savcılık arabada 3 kişi var derken, savunma 4 kişi olduğunu söylüyor. Ama Kemal Singh'in(şarkıcı) aynı anda o arabada olduğuna dair bir anlaşmazlık yok. Peki neden o sorgulanmadı?

Polisler kazadan sonra Salman'ın evine gittiğini ve onu orada bulamadıklarını söylüyorlar Eğer durum böyle olsaydı  bununla ilgili herhangi bir tutanak olmaz mıydı?

Polis tarafından Salman'ın olay yerinden kaçtığına dair bir dava oluşturuldu, aslında kendi isteğiyle polis karakoluna giderek teslim olmuştur. Bu kaçmak isteyen bir şahsın yapabileceği bir şey mi? bir düşünün.

Dava bu gün de devam edecek.

Takipte kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top