22 Ağustos 2015 Cumartesi

Ajay Devgan'ın Yeni filmi Sons Of Sardaar'ın 2. Filminde Deepika mı Katrina mı Ajay Devgan ile Romantik Bir Çift Olacak ?

İlk filmde Sonakshi Sinha ile başrolü paylaşan Ajay Devgan 2017 Dilwale bayramında yayınlanacak olan filmde daha popüler bir bayan oyuncu arıyor. Şu an film için Deepika ve Katrina'ya eşit derecede yakınlar ve ikisi ile görüşmeler yapılmış. Ajay Devgan geçmişte bu iki bayanla da başrol oynayıp romantik bir çift oluşturmadı.Hangisi seçilirse seçilsin Ajay ile ortalığı ateşe veren bir çift oluşacak.Ancak Ajay daha bir şey kesinleşmeden konuşmayı reddediyor.

Bir kaynağın söylediğine göre :  ''Anlaşıldığı üzere Ajay Sons Of Sardaar 2 ile ilgili bir şeyler kesinleşmeden konuşmak istemiyor.Eğer Deepika ya da Katrina bu şansı kaçırırsa bu film için bir nevi yıkım olur.Katrina ya da Deepika ikisinden biriyle anlaşma sağlandı ama Ajay şu an her şeyi gizli tutmak istiyor.Ajay halen Shivaay çekimleri ile ilgileniyor çekimler biter bitmez Sons Of Sardaar 2 ile bir açıklama yapacak'' dedi.

Henüz hiç bir şey kesin değil elbette resmi açıklamalar bekleniyor.


Ayşe Akbalık

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top