2 Mayıs 2016 Pazartesi

Katrina Kaif Ranbir Kapoor İle İşlerin Düzelmemesinden Ayan Mukherji'yi Mi Sorumlu Tutuyor ?

Ayrılıklardan sonra ortak arkadaşlarla iş ya daha iyiye gider ya da daha kötüye. Ranbir ve Katrina ayrılığında geç de olsa bu durum meydana geldi. Ranbir Kapoor'un Wake Up Sid ve Yeh Jawani Hai Deewani filmlerinin yönetmeni olan ve aynı zamanda Ranbir'in de en yakın arkadaşlarından biri olan Ayan'ın Ranbir ve Katrina'nın işleri düzeltememesinin nedeni olduğu iddiaları var. Ranbir ve Ayan Katrina Ranbir'in hayatına girmeden çok önceleri arkadaşlardı. Ayan aynı zamanda Ranbir'in eski kız arkadaşı Deepika Padukone ile de arkadaş. Ayan Ranbir'e her zaman çok yakın olmuş, onunla ilgili her şeyi bilen anlayan ve destek veren bir arkadaş.Ancak Ayan'ın Ranbir'in eski kız arkadaşı ile olan yakınlığı,Ranbir ve Katrina ayrılığından sonra devam ediyor gibi görünmüyor.

Çifte yakın bir kaynağın söylediğine göre : '' Ayan görünüşe göre yakın arkadaşına karşı çok korumacı ve arkadaşının daha fazla dramalara bulaşmasını istemiyor.Ki Katrina ve Ayan ayrılık olmadan önce arkadaşlardı ancak ayrılık bazı şeyleri değiştirdi. Katrina Ayan'ı bazı şeyleri daha kötü hale getirmekle suçluyor. Katrina Ayan olaya müdahale eder ve orta yolu bulup işleri yoluna koymaya yardım eder diye düşünüyordu ama bu gerçekleşmedi'' dedi.

Ayan konu ile ilgili sessizliğini korurken bizce zamanla her şey açıklığa kavuşur ve belki o da hikayeyi kendi açısından anlatır.

'Ayşe

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top