14 Ekim 2019 Pazartesi

''Karan, Bana Akshay ile Aynı Ücreti Ver!''





MAMI ödül töreninde yönetmen Karan Johar ve aktris Kareena Kapoor Alia Bhatt'la birlikte gazeticilerin sorularını birlikte yanıtladılar.
İki aktrise bu güne dek herhangi bir filmden aktörlerden daha az ödeme alması sebebiyle ayrılıp ayrılmadığı soruldu.
Kareena Kapoor: ''Ayrılmak için çeşitli nedenler elbette oldu, fakat bu özel bir sebepten değil. Ben de partnerler ile aynı ödemeyi almak isterim.'' dedi.
Sonrasında yakın zamanda birlikte çalışacağı Karan Johar'a bakarak esprili bir şekilde ''Lütfen bana Akshay'le aynı payı ver!'' dedi.
Karan Johar ise bunun üzerine: '' Film yapma işinin nasıl işlediği ve filmlerin ekonomisinden anlamayan insanlar tarafından film ekonomisi hakkında geniş bir anlayış mevcut. Birçok insan bu konuda kapsamlı açıklamalar yapıyor.'' dedi.
Ve devam etti: '' Ben ödemelerini tamamen doğru, adaletli, eşit yapmayı isteyen ilk kişiyim. Her zaman da yaptım. Burada geniş anlamda umursadığım bütçenin dijital ve diğer satışlar tarafından farklı veriler tarafından yönlendiriliyor olması.
''Oyuncunun kadın veya erkek olmasından ziyade dijital verilerine ve oyunculuk geçmişine bakılır. Bu en son fiyatı belirler. Çoğu erkekten çok daha iyi oyuncu olan ve onlardan fazlaca yüksek ödemeleri hak eden kadınlar var. Aynı şekilde hak ettiğini alamayan erkek oyuncular da. Yani bu çok subjektif ve tek bir kalıba sokamazsınız. Birilerini sevmekte veya ödeme yapmakta tamamen adilim, fakat baktığımızda burada geniş bir açı mevcut.''

ÇEVİRİ FACEBOOK BÇA GÜNDEM SAYFASINA AİTTİR. KAYNAK GÖSTERİNİZ. İZİNSİZ KULLANMAYINIZ.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top