29 Temmuz 2015 Çarşamba

Deepika Padukone ve Kangana Ranaut 'Sultan' Filmine Hayır Dedikleri İçin Neden Pişman Olacaklar ?

Salman günümüzün adamı. Pardon düzeltiyorum ! O her zamanın adamı hatta filmleri deli gibi para kazandırmıyorken bile.Salman Khan'ın yayınlanan en büyük hiti Bajrangi Bhaijaan fırtına gibi esmeye devam ediyor.Film aynı zamanda Kareena Kapoor Khan 3 Idiots'tan bu yana ki ilk 200 cr klübüne giren ffilmi oldu.Ama tüm bunlara rağmen komik olan şu ki Sultan filminin bayan oyuncusu arayışı halen sonuçlanmadı.Eğer dedikodular doğruysa hem Deepika Padukone hem de Kangana Ranaut filmi reddettiler ve bizce bu onların en büyük hatası olabilir.

Böyle önemli bir role hayır dedikleri için şu nedenlerden dolayı pişman olacaklar :
Evet duyduğumuza göre filmin bayan karakteri filmde çok önemli bir rolde olacak. Salman'ın karşısında oynayacak ismin sadece film listesinde bir gişe rekoru değil aynı zamanda güçlü de bir karakter bulunduracak.Görünüşe göre karakter filmin bir tamamlayıcısı ve çok güçlü olacak.Bu kaçırmak istenmeyecek bir rol.Genellikle Salman'ın filmlerinde bayanlar dışarıda kalıyorlar ama 'Sultan' filminde öyle olmayacak bayan karakter de ön planda olacak.Yani filmde daha önceki Salman filmlerinde görmediğimiz bir şeyi göreceğiz. Kim rolü çantaya koyarsa o fırsatı kapacak.
Merak ediyoruz da Kangana Ranaut gibi biri böyle büyük bir fırsatı geri çevirir hiç bir Khan ile film yapmamışken hem karakteri erkek baş rolün ki kadar güçlü olacakken.Ama şundan eminiz ki kim rolü kaparsa bir gişe rekortmeni filmi olacak.


Ayşe Akbalık

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top