20 Temmuz 2015 Pazartesi

Katrina Kaif Hindustan Times'a Favorisi Olan 6 Rol Arkadaşını Açıkladı Ve Onlar İle İlgili Görüşlerini Paylaştı !

Katrina Kaif Bollywood'un bir numara aktrislerinden biri.Hindustan Times'a konuşan güzel oyuncu rol arakadaşları ile ilgili konuştu.

Salman Khan : Onu tanımlamak ve tarif etmek çok zor.O her zaman çözmesi çok zor bir bulmaca.Herkes gelir, gider ama o her zaman çok sağlam bir kaya gibi.O sarsılmaz ve çok güçlü.

Aamir Khan : O sade bir insan. Aamir ne ile ilgilenip ilgilenmediği konusunda çok açık.Dedikodu yapmaz.O çok çocuk ruhlu ve çok dürüst.

Akshay Kumar : Bence biz birbirimizin tamamlayıcısıyız. O beni bende onu tamamlıyorum.Ekranda bu kadar mükemmel görünmemizin sebebi de bence bu. Birbirimizi destekliyoruz.Akshay benim şu zamana kadar tanıdığım en yargılayıcı olmayan insan.O benim her zaman en yakın gördüğüm ve bana en çok güven veren tamamlayıcım, rol arkadaşım.

Shah Rukh Khan : O benim şu ana kadar gördüğüm en inanılmaz akla ve düşünce yapısına sahip.O bir kerede birden fazla iş yapar ve her birine eşit derecede önem verir.O bir dahi,çok akıllı, harika bir okuyucu ve çok çalışkan.O çok yetenekli ve tutkulu.

Hrithik Roshan : O çok nazik,özel,duyarlı ve düşünceli bir insan.Ve yaptığı iş konusunda çok tutkulu.

Ranbir Kapoor : Onun işine karşı inanılmaz doğru bir yaklaşımı var.Ne tür bir film yapmak istediğini biliyor.Bu işe başladığı zaman değil, ama şu an ne istediğini çok iyi biliyor.Bence o çok büyük bir marka olacak film sektöründe.Onun bu işe olan sevgisi ve onuru arkasında çok farklı bir kariyer bırakmasını sağlayacak.Çok verimli ve kaliteli işler yapıyor. O çok çalışkan.

Salman ve SRK ile çalışmak iki zıt karakterle çalışmak demek. Onların işlerine karşı yaklaşımları çok farklı.Salman çok fazla tartışmaz, sahneler ve diyaloglar hakkında çok fazla konuşmaz.Prova yapmaz.O çok doğaldır. Oysa SRK sahne ile çok ilgilenir.O çok fazla prova yapar ve rol arkadaşını da kendi ile beraber prova yaptırır.O analitik,net ve karşısındakine kendine özgü önerilerde bulunur.Onun kendine özgü bir tarzı varve bu tarza çok hakim. O çok kolay etkileşime geçer ve rol arkadaşına karşı çok yardımseverdir.




Ayşe Akbalık.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top