20 Temmuz 2015 Pazartesi

Katrina Azarlandı, Ranbir Sessiz Kaldı?


Ranbir Kapoor ve Katrina Kaif bu günlerde Anurag Kashyap'ın yeni filmi Jagga Jasoos üzerinde çalışıyorlar. Gelen bir dedikoduya göre sette Anurap Kashyap ve Katina Kaif arasında bir sürtüşme oldu. Anurag, Katrina'yı herkesin içinde azarladı. Bir bilgiye göre Ranbir kapoor da oradaydı fakat olaya müdahale etmedi çünkü Anurag Kashyap da yakın arkadaşı.

Olayı gören biri '' O gerçekten yüksek sesle konuştu yüksek sesle ve açık bir şekilde Katrinaya hakaret etti. Katrina herhangi bi şey söylemedi. Sadece sessizce dönüp gitti. Ranbir olaya müdahale etmedi. Sevgilisi yakın arkadaşı tarafından incitildi. Ranbir olayın içinde değildi'' dedi.

Fakat hemen ardından Katrina'nın basın sözcüsü tarafından bi açıklama geldi '' Katrina ve Anurag arasında hiç bir sorun olmadı. Katina Anurag'a derin bi saygı duyar, onunla çalışmayı sever. Onun önceki filmleri Blockbuster oldu ve bu da olma yolunda ilerliyor. Bu söylentiler bundan çıkar sağlamak isteyenler tarafından yayınlanmış da olsa Katrina ve Anurag bunlara sadece güldüler ve asılsız iddialara kulak asmaktansa filme odaklanmayı tercih ettiler.'' 

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top