5 Temmuz 2015 Pazar

Ranbir Kapoor, Arjun Kapoor ve Ranveer Singh'e IIFA Ödül Töreninde Yaptıkları Şaka Yüzünden Kızgın !

Bu sene IIFA Ödül Töreninde Ranveer Singh ve Arjun Kapoor arasındaki kardeşlik bağını gördük. İkili şovu yaptıkları çılgınlıkla başka bir seviyeye taşıdılar.İki en yakın arkadaşın espri anlayışı çok eğlenceliydi. Ama sektörden biri yapılan şakalardan hoşlanmadı. Bu kişi Ranbir Kapoor'dan başkası değil. Bir kaynağın dediğine göre Ranbir bu duyarsız şakalardan rahatsız olmuş.

Şakalar Ranbir'in bu sene yaptığı başarısız filmlerle ilgiliydi. Arjun'un başlattığı küçük düşürücü ve iğneleyici şaka Ranbir Kapoor-Arjun Rampal-Jacqueline Fernandez'in başrollerde olduğu Roy filmi ile ilgiliydi.
Arjun Kapoor Roy filmi ile ilgili '' Filme Roy değil Destroy(mahvetmek) denmeliydi'' dedi. Daha sonra ona katılan Ranveer Ranbir'in en son başarısız olan filmi Bombay Velvet filminde Ranbir'in karakteri olan Johnny'e atıfta bulunarak ''Johhny Johhny'' diye tekerleme söyledi ve Barfi'ye gönderme yaptı.
 Ranveer şakalarına devam etti ve : ''Ranbir filmdeki ismini Roti yapmalıydı çünkü rol arkadaşı Anushka'nın adı Rosie idi ve bu onları  Rosie-Roti yapardı. Ve ikisi Rosie-Roti'eyi Anurag Kashyap'ın cebinden alırlardı.''
Seyircilerin arasında oturan Bombay Velvet yönetmeni Anurag Kashyap eğlencenin tadını çıkardı ama görünüşe göre Ranbir biraz fazla ciddiye almış.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top