6 Temmuz 2015 Pazartesi

Shahid Kapoor'un Dügününe Dair Her Sey Burada!!

6 temmuz 2015 tarihinde geleneksel Sangeet (Panjabi kültürüne göre düğünden önce yapılan bir takım adetlerden oluşan tören) ve Mehendi(kına yakma-Sangeet içinde bir tören-) törenini gerçekleştiren çiftimiz 7 temmuz 2015 te ise sabahın erken saatlerinde nikahlarını kıydılar. Daha sonra düğün geleneklerini yerine getiren çiftimiz gecenin ilerleyen saatlerinde ise davetliler için özel bir ''Düğün resepsiyonu''gerçekleştirdiler.

Davetli Listesi
Gelin ve damadımızın yakınlarının yanı sıra gelinin arkadaşları ve damadın yakın arkadaşı tasarımcı Kunal Rawal ve Dansçı& Kareograf ustası Bosco gecede bulunan isimler arasındaydı.



6 Temmuz 2015 Sangeet Töreni 
Törende çiftimiz önce gelenekleri yerine getirdiler. Bu geleneklerden biri de Sangeet (söylenilen şarkılar eşliğinde dans etmek) idi. Çiftimiz bu özel dans seremonisi için Shahid Kapoor'un filmlerinde hit olmuş şarkıları ve diğer hit şarkıları tercih ettiler. Gecede sadece çiftimiz dans etmedi. Sonradan ortaya çıkan görüntülerde Shahid Kapoor'un aile üyelerini (Babası ve üvey annesi) de ''Kaminey''in hit şarkısında dans ettirdiği görülüyor. İşte o eğlenceli anlar:

Kaleera Töreni: Gelinimize evli olmayan kuzenleri tarafından Kaleera'lar(altın ve gümüş kaplamalı) süsler takıldı ve tahmin ettiğimize göre gelenekte olduğu gibi kuzenlerinden bir tanesi sıradaki evlenme adayı olarak tayin edildi. 





Organizasyon Mekanları

Sangeet- Mehendi Töreni
Tören Türk geleneklerinde olduğu gibi hint geleneklerinde de gelinin evinde gerçekleşiyor. Nitekim çiftimizde Tören için gelinimizin evini tercih etmişler.

Mira Rajput'un evi 




















7 Temmuz 2015 Düğün Organizasyonu 


Düğün organizasyonu Gorgion'daki Oberoi Otelde gerçekleşti,

Işte Oberoi Otel
Düğün Davetiyeleri

''Hediye yok. Sadece iyi dileklerinizi sunun.'' notuyla çiftimizin mütevaziliğini ön plana çıkaran davetiyeler Shahid'in küçük kardeşi tarafından hazırlanmış.


Yemekler
Vejeteryan olan starımız düğün organizasyonunda yemekleri 'hem vejeteryan hem vejeteryan olmayanlara' göre ikram ettirdi. Düğünden sonra yapılan partide ise sadece vejeteryan menüsü ve içki de vardı.


Davetlilere tatlı ikramlar
Zengin yemek menüsü yanı sıra davetlileri küçük sürprizler  Smitten bakery özel hazırladığı çikolatalar hazırladığı çikolatalar



Kıyafetler
Shahid Kapoor'un organizasyon boyunca giydiği 3 farklı kıyafeti yakın arkadaşı  Kunal Rawal hazırladı. Mira Rajput’un boy gösterdiği 3 kıyafet ise Anamika Khanna tarafından hazırlandı. 

Gelinimizin toz pembe sareesinin üzerine çiçeklerle süslü sade bir topuz modeli tercih ettiği görülüyor. Makyajı ise Kareena Kapoor'un makyözü Mallika Bhatt tarafından yapıldı.


 
Fotoğrafl: PİNKVİLLA



Kına fotoğrafları için tıklayın: http://goo.gl/xp5jsz

Shahid'in Mehendi utancı okumak için tıklayın: http://goo.gl/SClqRh

Nikah:
Çiftimizin nikahı Sikh geleneklerine göre kıyıldı. Nikahta 40'ı aşkın aile üyesinin haricinde kimse yoktu. Törende Mira; Chudidaar-kameez (Punjabi düğün kıyafeti) , Shahid ise Turban takarak Sihk geleneklere uygun şekilde giyinmişlerdi. Nikahlarını ünlü Sikh Guru'su (resimde beyaz sakallı) kıydı. 


Düğün sonrası davetlilere özel parti: Düğün ritüellerinin hepsinin tamamlanmasının ardından 500 e yakın davetlinin bulunduğu bir parti gerçekleştirildi. Düğün sırasındaki yemek menüsünde vejeteryan olmayan için özel yemekler sunulmuş olsa da partide sadece vejeteryan yemekleri ve alkolde bulunuyordu.


Fotoğraf: PİNKVİLLA
7 Temmuz Oberoi Otel'indeki Tören Fotoğrafları için Tıklayın: http://goo.gl/6lo76s

Bu görkemli düğünün ardından çiftimiz  Shahid Kapoor'un Bollywood camiası için 12 temmuz'da görkemli bir resepsiyon düzenleneceyecek.

Çiftimize bir ömür boyu huzurlu sağlıklı ve mutlu bir birliktelik diliyoruz.









0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top