15 Ağustos 2015 Cumartesi

Bollywood Ünlülerinin Hobileri




Biz ünlülerin filmlerini kendimize hobi edindik. Peki onların hobileri neler? Hadi gelin onlardan bazılarını hep beraber öğrenelim.



Vidya Balan : Damarlarında oyunculuk akan Vidya, boş zamanlarını şiir yazarak geçiriyor. Şiirlerini de yakın arkadaşlarıyla paylaşıyor. Ayrıca ünlü aktris  tam bir sari bağımlısı. 500'den fazla geleneksel kıyafetinin olduğu söyleniyor. 

Shahrukh Khan : Kral, küçük oyuncaklar bağımlısı. Evinin her yerinde küçük oyuncak ve oyun videoları var. Sanatçı ayrıca garajında 6'dan fazla arabaya sahip.

Sonam Kapoor : Sonam'ın modaya olan düşkünlüğünü bilmeyen yok. Sanatçı ünlü markaların kıyafet ve çanta koleksiyonuna sahip.

Salman Khan : Salman Khan vücut ve oyunculuk dışında resimle ilgileniyor. Hatta ünlü oyuncunun tabloları ciddi rakamlara satılıp geliri de kendi yardım kuruluşu Being Human' a bağışlanıyor.

Kangana Ranaut : Güzel oyuncu modada olduğu kadar yemek yapma konusunda da iddialı. 

Dia Mirza : Güzel oyuncu çömlekçilik yolunda emin adımlarla ilerledi ve hobisi mesleği oldu.

Ranveer Singh : Herkes tarafından bilindiği üzere yakışıklı oyuncu tam bir Rap müzik aşığı. Filmlerinde de bunun etkilerini görmekteyiz. 

Abhay Deol : Zindagi Na Milegi Dobara'da hayran olduğumuz Abhay iç tasarıma meraklı olduğu için New York'ta kursa katılarak eğitimini bile aldı. 

Akshay Kumar : Ünlü oyuncu uzakdoğu sporlarına meraklı. Tekvando, muay thai ve tai chiye ilgi duyuyor.

Randeep Hooda : Okul yıllarından beri binicilik ile ilgilenen oyuncu, bu spor dalında profesyonel. Katıldığı müsabakalarda birçok madalya kazandı. 

John Abraham : Filmlerinden de anladığımız gibi yakışıklı oyuncu tam bir motorsiklet tutkunu. 

Saif Ali Khan : Saif Ali de müziksever aktörlerden. Bazen gitar çalan ünlü oyuncunun hobisi müzik alanında. 

Aamir Khan : Ünlü oyuncu Aamir satranç konusunda iddialı ünlülerden. Sanatçının en büyük zevki satranç oynamak


Haber: Nil'a

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top