7 Ağustos 2015 Cuma

İste Bollywood'un Yeni Gözdesi Biyografik Filmler



Son dönemlerde Bollywood'da yapılan biyografik filmlerin gişede başarılı bir çıkış yakalamasının ardından yapımcılar gözlerini bu tür yapımlara dikmiş durumda. Biz de sizler için yapımı kesinleşmiş biyografik filmleri derledik. İşte listemiz:







   Dangal 



Nitesh Tiwari'nin yönettiği film iki güreşçi kadın Geeta and Babita Kumari Phogat'in babaları Mahavir Phogat'ın hayatını anlatıyor. Mahavir, toplum ve geleneklerin karşısında durarak kızlarını güreşçi olarak yetiştirdi. Filmin başrol oyuncusu Aamir Khan. Film önümüzdeki yıl vizyona girecek.



   Dhyan Chand




Karan Johar filmin yönetmenliğini yaparken, filmde Hokey efsanesi Dhyan Chand'ın biyografisini izleyeceğiz. Yeteneklerinden dolayı kendisine Sihirbaz lakabı verilen Dhyan'ın kariyerinde 400 gol bulunmakta. Filmin başrol oyuncusu henüz belli değil ancak Karan Johar'ın yakın arkadaşı Shahrukh Khan'ın rol için düşünüldüğü söyleniyor.



    Rani Laxmi Bai





Ketan Mehtani'nin yöneteceği filmde başrol oyuncusu Kangana Ranaut. Kangana bu filmde Hintli kraliçe Rani Laxmia bai'yi canlandıracak.



Ms Dhoni - The Untold Story 


Oyuncu Sushant Singh Rajput, ünlü kriketçi Mahendra Singh Dhoni'yi oynayacak. Eşi Sakshi rolünde ise Kiara Alia Advani karşımıza çıkacak. Filmin gösterim tarihi 2015



    Bajiro Mastani 




Şüphesiz ki fragmanı ile ortalığı kasıp kavuran film, en çok beklenen filmlerden birisi. Ranveer, Deepika ve Priyanka'yı baş rollerde izleyeceğiz. Filmde savaşçı Peshwa Baji Rao'nun hayatı vizyonda olacak.Film 18 Aralık 2015'ta gösterimde olacak.


   Sarabjit Singh




Film Pancap'lı çiftçi Sarabji Singh'ın hayatını anlatmakta. Sarabji hiçbir suça karismamasina rağmen, Pakistan'da 22 yıl hapis yatmıştır. Kız kardeşi Dalbir, abisini hapisten kurtarmak için 23 yıl uğraşmıştır. Başrolde Randeep Hoda yer alırken, kız kardeşi rolünde Aishwarya Rai'yi izleyeceğiz.




    Maanjhi- The Mountain Man




Sevdiği kadının yaralanması ve ardından ulaşım sorunu yüzünden hastaneye yetiştirelemeden ölmesinin ardından köyüne engel olan dağı 22 yılda delip yol yapan bir adamın öyküsü. Filmin başrolünde Nawazuddin Siddiqui yi seyredeceğiz. Gösterim tarihi 22 Ağustos 2015


    HASEENA - The Queen Of Mumbai




Henüz 3-4 gün önce Sonakshi Sinha'nın imza attığı filmin yönetmeni Apoorva Lakhia. Film Hindistan yeraltı dünyasının ünlü mafya babası, Dawood Ibrahim'in ablası Haseena Parkar biyografisi olacak.
 
    Azhar 



Başrollerini Emraan Hashmi, Nargis Fakhri ve Huma Qureshi'nin paylaşacağı film, ünlü pakistanlı kriket takımı kaptanı Mohammad Azharuddin'in ilginç hikayesini konu alacak. Filmin yönetmeni Tony D'souza, gösterim tarihi ise 13 Mayıs 2016.

   Neerja



Film 1986 yılında Karaçi-NewYork uçuşu sırasında teröristler tarafından kaçırılan ve mürettebatını koruma pahasına öldürülen hostes Embobe Bhanot'un hayatına dayanmaktadır.Filmde Embobe Bhanot rolünde Sonam Kapoor'u göreceğiz. Ram Madhavani tarafından yönetilen filmin senaryosu  Saiwyn Quadras  tarafından yazıldı. Gösterim tarihi 2015

HABER: Nil'a
DÜZENLEME: AYS*



0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top