29 Ağustos 2015 Cumartesi

Sonu Sasırtan Bollywood Filmleri



Hepimizin aşık olduğu Bollywood filmlerinin belki de en çok sevdiğimiz şeylerinden biri de bizi şaşırtan sonları. Hepimize ''Yok canım bu kadar da olmaz'' dedirten, bazen ağlatan bazen sevindiren filmlerinden bazıları sizlerle.

Ram Leela




Dünya başyapıtları arasında görülen Romeo ve Juliet'in uyarlaması olan film baştan aşağı tutku ile yoğurulmuş bir yapım. Aşkı damarlarınızda hissedeceğiniz film fedakarlığı, şehveti, Hint(gujrati) kültürünü en güzel şekilde anlatıyor.


Kai Po Che




İnsana insan olmayı öğreten filmlerden biri. 3 arkadaşın aynı yola baş koyup fedakarlıkla o yolda yürüdüğü, din,ırk ayırmanın ne kötü ne çirkin bir şey olduğunu  hatırlatan bir yapım. Film boyunca hiç sıkılmayıp sonunda çok şaşıracaksınız.




Ishaaqzaade

Bollywoodun belki de en başarılı olduğu film türlerinden olan romantizm-dram ikilisini barındıran bir film. Arjun Kapoor&Parineeti Chopra uyumuna bayılacağınız baştan sona farklı farklı ruh hallerine gireceğiniz ve finaliyle sizi şaşırtacak bir film daha.



Aashiqui 2



Sıradan bir bar şarkıcısı ünlü bir popstarla karşılaşır ve olaylar gelişir. Bu film öyle kolay kolay anlatılacak bir film değil, izleyin ve görün.



Hum Dil De Chuke Sanam



Salman Khan ve Aishwarya Rai'nin müthiş uyumu. Sanjay Leela Bhansali kokan mekan, şarkı, kareografi ve kurgu... Yok artık dedirtecek bir son. Kuşkusuz Hum Dil De Chuke Sanam bu listede başyapıtlardan biri.



Table No 21



Konusu ile Bollywood'un alışık olmadığı fakat farklı olduğu kadar güzel ve etkileyici bir yapım. Gerilim, gizem, aksiyon ve dramı bir arada nerede bulabilirim diyorsanız işte size Table No 21. Mutlaka izleme listenize alın.




Ek Paheli Leela
Farklı bir yapım daha. Her sabah aynı kabusla uyanan bir adam bir gün kabuslarının peşine düşer. Her şeyden habersiz olan bir kadın bir anda kendini yabancı bir adamın kabuslarının içinde bulacaktır.




New York



New York'da taksicilik yapan Delhi'li bir adam ve iki arkadaşının hikayesi. 11 Eylül olayları hakkında bakış açınızı değiştirecek bir film. Katina Kaif John Abraham ve Neil Nitin Mukhesh'in başrol oynadığı New York'da finali ile hepimize ''yok artık!'' dedirtecek yapımlardan.



''I''(Ai)




Tamil yapımı ''I'' Hint sinema tarihinin en iyi görseline sahip filmlerinden biri. Bunun yanında başarılı aktör Vijay'ın muhteşem performansı ve gizem dolu konusu ile sizi kendine çekecek olan film sadece finalinde değil filmin içerisinde de sizi şaşırtacak bir çok ayrıntı bulundurmakta.



Ek Main Aur Ekk Tu



Bir dönemin en çok beğenilen ekran ikilisi Kareena Kapoor ve İmran Khan'dan eğlenceli bir film. Bir romantik komedi ancak bu kadar değişik bir sonla bitebilir. İzleyin ve görün.



3 Moonu



Tamil endüstrisinden çıkmış bir diğer film ''3 Moonu''. Küçük yaştan beri birbirlerine deli gibi aşık olan bi kız ve bir erkeğin  öyküsü. Aşk,gizem,dramı ciğerlerinize kadar hissedeceğiniz film izlemekten pişmanlık duymayacağınız bir yapım. Mendillerinizi hazırlayın.


Kahaani



Hindistan sokaklarında kaybolan kocasını arayan hamile bir kadın. Soru işaretleriyle dolu olan bu hikaye sizi alıp sürükleyecek. Belki de bu listede en çok şaşıracağınız sonlardan biri Kahaani'ye ait.



Talaash




İki kadın arasında kalan ve kendi içindeki mücadelerle başa çıkmaya çalışan bir komiser. Aydınlanamayan bir cinayet. Dahice yazılmış bir final. Aamir Khan Rani Mukherjee Kareena Kapoor 3 dev ismin bir filmde buluşması. Tüm bunlar Talaash'ı mükemmeller listesine sokmaya değer.



Kyon ki



Kareena Kapoor ve Salman Khan'ın başrollerini paylaştığı dram yüklü bu film biterken boğazınızda bir düğüm olarak takılıp kalacak.




Zid


Sevdiği adamı her şeyden kıskanan hasta ruhlu bir kız ne kadar tehlikeli olabilir? Priyanka ve Parineeti Chopra'nın minik kuzenlerinden hint gerilimi sizlerle.




Karthik Calling Karthik




Bir telefonla hayatı tamamen değişen bir adam. Deepika Padukone ve Farhan Akhtar'dan Bollywood yapımı fakat Hollywood tadında bir film.



2 yorum:

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top