1 Eylül 2015 Salı

10 Madde İle Katrina Kaif Khan'lar İle En Güçlü Bağa Sahip Kişi Olduğunu Kanıtladı !

Bollywood'da ki bütün Khan'lar ile çalışan güzel oyuncunun Khan'la ile en güçlü bağa sahip olduğunun 10 kanıtı.

1 : Bir Khan'a Aşık !
Katrina Kaif kimseye açıklamadan ama ipucu vererek uzun süreli bir ilişki yaşadılar. Her neyse Ranbir hayatına girene kadar Salman ile birlikteydi.



2 : Khan ile Hit Film Yap !
Katrina kariyerinin en büyük filmini bir Khan ile yaptı ve o Khan Salman değil Aamir.Aamir Khan ve Katrina Kaif'in kimyası iyi iş çıkarttı ve Dhoom 3 filmi Katrina'nın en iyi gişe yapan filmi oldu.

3 : Khan ile Öpüş !
Katrina Shah Rukh Khan'a ekranda öpüşme kuralını yıktıran tek kadın.Jab Tak Hai Jaan'da SRK ile öpüşmesi hepimizi şok etti.Ayrıca biz onların baştan savma öpüşmelerini değil, kimyalarını sevdik !



4 : Khan İçin Şanslı !
Kabir Khan'ın Phantom'u Ek Tha Tiger gibi olmadı belki ama yinede iyi para kazandırıyor.Aslında,Katrina ve Saif 2015'in en iyi yedinci açılışını yaptılar.Saif şu an Katrina2yı şanslı partnerim diye çağırıyordur !



5 : Khan ile 100 cr !
Katrina ilk 100 cr filmini bir Khan ile yaptı ve o Khan Salman Khan. Ek Tha Tiger bir zamanlar gişede kükredi ve 198.78 cr yaptı.Bu Katrina'yı 100 cr kulübüne aldı !


 6 : 1 Khan İle 3 Kere  Çalış
Katrina Kabir Khan ile 3 kere çalıştı (New York, Ek Tha Tiger ve Phantom) O bir yönetmenin sürekli çalışmak istediği kişi olarak gösterilebilir.Bu Kabir ve Katrina'nın aralarındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.Kabir Katrina'yı diğer filmine de alırsa sürpriz olmaz.

7 : Gelecek Neslin Khan'ı İle Çalış !
Kendinden yaşça büyük Khanlar ile çalışmanın dışında Katrina gelecek neslin Khan'ı ile de çalıştı. Imran Khan ile Mere Brother Ki Dulhan filmi yaptı ve söylemeliyiz ki birlikte harika görünüyorlardı.İki iyi görünümlü kişi bir araya gelince havai fişekler patlıyor.

8 : En Çok Satan Şarkıları  Khan İle Yap !
Katrina çok çalışkan olarak bilinir.Her rol arkadaşı bunu söyler.Dhoom 3 filmindeki Kamli şarkısı için çok tutkulu bir şekilde çalıştı ve kariyerinin en çok satan şarkısının yaptı !



9 : Farklı Khan ile Çalış
Katrina New York filminde Irrfan Khan ile çalıştı. Sanıyoruz ki Katrina Bollywood'da ki tüm Khan'lar ile çalışan tek bayan oyuncu.

10 : Khan İle Cayır Cayır Yak !
Katrina Farah Khan'ın kareografisi Tees Maar Khan filminde  Sheila Ki Jawani şarkısında çekiciliği ile sizi dizlerinizin üzerine indirdi.Bugün bile Sheila'nın gençliği bizi öldürüyor.




Ayşe Akbalık

2 yorum:

  1. Katrina kaif ilk defa Jab tak hai janda opusmedi Dhoom3 tede samara öpüştü birde en çok çıkış yapan şarkısı SWAGSE SWAGAT çok büyük yanıliyorsunuz anusha Sharma ise Salman la sultan Aamir de pekay srkde Jab tak hai jaan ve Jab harry meet sejal de oynadı anusha Sharma nin bu 3 khanla oynadığı filmlerinde izledim Katrina in en yakın arkadaşı kareena Kapoor ise 3 idiots Bajrani bhajan da oynadı srk yle oynadımi bilemem ama Salman aamirle kesin oynadi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kattina nın değil srk un ilk öpüştüğü film jab tak hai jaan filmi, ve evet anushka da 3 khan ile filmler çekti, imranla da çekti, kareena da 3 khan la film çekti ama katrina kariyerini bu yukarıda yazanlarla bir üst seviyeye taşıdı ve taşımaya da devam ediyor :)

      Sil

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top