20 Ocak 2016 Çarşamba

Aamir Khan'dan Sunny Leone'a Neden Destek Verdi - Aamir Khan Sunny Leone Aciklamasi



Son zamanlarda Sunny Leone CNN-IBN'de bir televizyon programına katıldı. Soru cevap şeklinde ilerleyen program gereksiz yere uzadı çünkü programın sunucusu, sadece oyuncuya "Açık film yaptığın için nasıl pişman olmadan durabiliyorsun?" sorusunu sordu.

Geleceğe dair sorular sorulmaması program sunucusunun ne kadar da art niyetli olduğunu gösterdi. Güzel oyuncu ise bu tuzak sorulara yerinde cevap verdi. Sunucu " Geçmişinden hiç etkilenmiyor musun? Açık filmlerinde sana "kraliçe" deniliyordu. Bu unvan senin yakanı bırakmayacak? Ya da seni geriletmeye devam edecek? Belki daha iyi bir yerlere gelebilirdiniz." sorusunu sordu. Sunny ise şu şekilde cevap verdi:

Bu yorumu yapan ilk kişisiniz. Bu bir baskıdır ve medya gerilediğimi ya da geçmişin yakamı bırakmadığını söylüyor. Hiçbir zaman geçmişimden bıktığımı söylemedim. Hiçbir zaman gerilediğimi de söylemedim. Ya da henüz bilmiyorum. Belki bir gün büyük bir starla çalışırım.. Hayır, şu an için benim hayatımı etkilemiyor."

Sosyal medyadan birçok TV program yapımcısı ve sunucusu Sunny'e destek olurken Sushant S. Rajput gibi Bollywood oyuncuları da o sunucuya tepkilerini gösterdiler.

Aamir Khan da bugün (20.01.2016) facebook sayfası üzerinden yayınladığı mesajla Sunny'nin açıklamalarına ve kendisine destek çıktı.


İste o mesaj ve çevirisi;


"Bu röportajda Sunny, büyük bir şeref ve asaletle kendisini ifade etti. Keşke muhabir için de aynı şeyleri söyleyebilseydim.
Ve evet Sunny, seninle çalışmaktan mutlu olacağım. Kesinlikle senin "geçmişinle" alakalı sorunlarım yok, muhabirin sana ima ettiği gibi. Mutlu kal. Hoşçakal. Aamir"

Nil'a

Çeviri ve derleme ekibimize aittir. Haberi  'Paylaş butonu' ile ya da kaynak göstererek paylaşın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top