9 Haziran 2016 Perşembe

Aamir Khan'dan Shahid Kapoor'a Destek !!

Bildiğimiz gibi Shahid Kapoor'un yeni filmi Udta Punjab bir çok sorunla yüz yüze şu an. Bir çok oyuncu, yapımcı ve yönetmen filme destek vermişti ve engellemelerin kaldırılmasını istemişti. Filme destek verenler arasına Aamir Khan da katıldı ve şöyle konuştu.

Aamir Khan : '' Bu filmin atlattığı şeyler çok talihsiz ve acı. Bildiğime göre film uyuşturucu bağımlılığına dayalı ve sosyal mesaj içeriyor. Kesilmeli ya da seyirciye gösterilmemesi gerekn bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu sansür kurulunu kötü etkiler ve umarım film mahkemede adalete kavuşur. Bir filmin ve film yapımcılarının sesi kısılmamalı. Onlar konuşmak ve seslerini duyurmak için özgür olmalı. Sansür kurulunun fikir değiştireceğini ve sertifika vereceğini okumuştum.Yapılan kesimler beni şaşırtmıştı.Duyduğumda bunu şok edici buldum. Burada konuşma, kendini ifade edebilme özgürlüğü olmalı. Her Hintli'nin bu hakkı olmalı. Umarım mahkeme adaleti sağlayacak ve adaleti verecek'' dedi.

Çeviri,kolaj,haber bize aittir. Link belirtek ya da paylaş butonu ile alınız !! 'Ayşe


1 yorum:

  1. Valla hayli değişikler vesselam, yasaklanması gereken onca film varken sırf kendi çıkarları için bu filmi gözüne kestiren siyasetçilere hayret ediyorum.

    YanıtlaSil

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top