18 Haziran 2016 Cumartesi

Kahaani Üye Yorumları


Kahaani (Film Yorumu)
Çok fazla reklamı yapılmadan sessiz sessiz kendinden söz ettiren bir film oldu Kahaani.
2012 yılında vizyona giren filmin başrol oyuncusu Vidya Balan. Diğer oyuncular ise
Parambrata Chatterjee, Nawazuddin Siddiqui, Indraneil Sengupta ve Saswata Chatterjee.
Gizem dolu film Vidya Balan'ı muhteşem oyunculuğu ile göz dolduruyor. Kayıp eşini arayan hamile kadın rolü ile karşımızda. Vidya'nın oyunculuğu ile ilgili oyunculuk içinde oyunculuk yaptığını düşünüp muhteşem bir yetenek olduğunu ve yeni nesil oyuncuların performanslarını beğeniyorsanız Vidya'ya bayılacağınızı söyleyebiliriz. Ayrıca Vidya gibi bir oyuncuyu bu filmle tanıyan ve daha sonra diğer filmlerini izleyenler de var. Nawaz faktörünü de unutmamak gerek, o da filme renk katan bir isim.
Filmin senaryosu ve sonu da elbette herkeste şok etkisi yaratıp şaşırtmıştı.. Kasvet bir ortamda Vidya ile gizemli bir keşfe çıkıyorsunuz. Ne kadar film sonunu tahmin ediyor olsanız da bu filmde genelde tıkanıp kalıyorsunuz. On tane son düşünüyorsunuz ama hiçbiri tutmuyor. Çok fazla gereksiz sahnenin olmaması ve filmin konusundan dolayı çok müzik bulunmaması da filme konsantre olmanızı sağlıyor. Film sonuna kadar gizemini koruyor. Bu yüzden de çoğunluğun film tavsiyesinde ilk sıralarda yer alan bir yapıt.
Psikolojik baskılarla örülü film aynı zamanda da aksiyon sahnelerine de sahip. Bildiğimiz fazla abartılı Bollywood aksiyonu değil elbette. Psikolojik baskı ile o aksiyonu ister istemez yaşıyorsunuz. Hollywood'a taş çıkartan, tabiri caizse "mindfuck" bir film.
Sadece senaryosu değil filmin çekildiği mekanlarda akılda kalıcı ve alışkın olduğumuzun dışındaydı. Filmler genelde aynı şehirlerde çekilirken Kahaani Kalküta'nın arka sokaklarında geçmekte.
Hala izlemediyseniz Kahaani'yi ters köşe güzel bir film. Hatta öylesine kendi içinde bir film ki o kadar sürükleyicilik içerisinde izleyiciye açık bir kapı bırakmıyor. Hint filmlerini sevmeyenlerin bile beğenerek izlediği bir film. Siz neyi bekliyorsunuz izlemek için

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top