23 Haziran 2016 Perşembe

Seri Katil Raman Raghav Gerçek Hikayesi



Gerilim türünde seyirci ile buluşacak olan Raman Raghav 2.0 filmi gerçek bir psikopatın hikayesini anlatıyor. aşrolü Nawazuddin Siddiqui''nin canlandırdığı Raman Raghav'ın hikayesine gelin hep beraber bir göz atalım.

1960 yılında yaşayan seri katil Raman Raghav toplamda 41 kişiyi öldürmüştür.
Mumbai'de ard arda seri cinayet işleyen Raman'ın aslında bir kurban profili olmamıştır. Şehirden nefes alan herhangi bir canlı onun hedefinde olmak için yeterlidir. Öyle ki kadın, erkek, çocuk hatta hayvan demeden öldürmüştür gözü dönmüş psikopatımız.


RAMAN RAGHAV VE CİNAYET SİLAHI

İki yıl boyunca öldürmeye devam eden Raman Rahgav iki yıl sonunda cinayetlerini sonlandırmıştır.
Neredeyse her gün öldürmeye devam eden katilin hakkında süper güçleri olduğuna dair söylentiler bile çıkmaya başlamıştır. Fakat genç bir tanık sayesinde Raghav iki yıl sonunda nihayet yakalanmıştır.

İfadesinde cinayetleri 'Tanrı''nın emri ile işlediğini söylemiştir. Tutuklanmadan önce sağlık kontrolunden geçen katilin paranoid şizofreni olduğu ortaya çıkmış ve ceza-i ehliyeti ortadan kalkmııştır. Katilin diğer insanların onu öldürmek ve kadına dönüştürmek istedikleri gibi paranoid fikirleri mevcuttur. Ölene kadar polis gözetiminde tutulan seri katil 1995 yılında yaşamını yitirmiştir.

Katilin anlatıldığı filmin vizyon tarihi 24 Haziran 2016. Filmin başrollerini ise Nawazuddin  Siddiqui ve Vicky Kaushal paylaşmakta.  Filmin fragmanını altyazılı olarak aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.


Raman Raghav 2.0 Türkçe Altyazılı Fragman'ı için tıklayın: https://www.facebook.com/BollywoodCeviriArsivi2/videos/281688105509040/

 HABER BÇA/GÜNDEM FACEBOOK SAYFASINA AİTTİR. İZİNSİZ KULLANMAYINIZ.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top