31 Aralık 2016 Cumartesi

2016'nın En İyi Erkek Performansları


Bu yıl içinde eleştirmen tarafından en çok övgüyü alan Bollywood aktörleri ve filmleri şöyle






1. ShahRukh Khan-FAN
Senenin en iyi performanslarından biri King Khan'dan geldi. Film her ne kadar Hindistan içi gişede aradığını bulamamış olsa da eleştirmenler ve izleyiciler ShahRukh Khan'ın performansı karşısında adeta büyülendiler. Eleştirmenlere göre SRK'nin kariyerinde en iyi performans FAN oldu.





                                                                      


                



2. Aamir Khan-Dangal
Aralık ayında vizyona giren film eleştirmenler tarafından senenin en iyi filmi olarak adlandırılıyor. Öte yandan süperstar Aamir Khan'ın performansı da bu senenin en güçlü performansları arasında gösteriliyor.










3.Nawazuddin Siddiqui-Raman Raghav
Bollywood'un gizli kahramanlarından Nawazuddin Siddiqui güçlü performansı ile her  zaman adından söz ettiren bir oyuncu. Bu sene de yine en başarılı olduğu dal olan 'kötü adam' karakterlerinden birini canlandıran Nawaz psikopat 'Raman Raghav' rolünün hakkını verdi ve senenin en iyileri arasına girdi.










4.Shahid Kapoor-Udta Punjab
Siyasi partilerin büyük tepkisi ile karşı karşıya kalan film Hindistan'ın Punjab bölgesindeki uyuşturucu batağını anlatan bir yapım. Film hem kendisi hem de oyuncuları ile eleştirmenlerden tam not alan yapımlardan. Başrol Shahid Kapoor'da bu sene aktörler arasından sıyrılıp bu listeye adını yazdıranlardan.











5.Salman Khan-SULTAN
Senenin en çok gelir elde eden filmi Sultan, Salman Khan'ın kariyerineki en iyi performanslarında ilk 3 arasında görülmekte.
















6. Irfaan Khan-Madaari
Bollyood'un yanı sıra Hollywood'unda aradığı isimlerden biri olan Irfaan Khan Madaari'si IMDB ye göre 2016'nın en iyi filmleri listesinde. Bunun yanı sıra eleştirmenlere göre oyuncunun performansı da bu senenin göz dolduran oyunculuklarından.










7. Randeep Hooda-Sarbjit
2017 Oscar yolcusu olan film için Randeep Hooda sağlığı ile oynama pahasınabir aydan kısa bir sürede 10 kilo üzerinde kilo vermiş idi. Oyuncunun fiziksel değişimi yanında filmdeki performansı da takdire şayan cinsten idi.















8.Ranbir Kapoor-Ae Dil Hai Mushkil
Doğal oyunculuğu ile göz dolduran Ranbir Kapoor'da bu senenin ilk 10 erkek performansı arasında.
















9. Sushant Singh Rajput-M.S.Dhoni
Biyografik film M.S.Dhoni'de Mahender Singh Dhoni'yi canlandıran Sushant Singh Rajput'ta bu senenin en beğenilenleri arasında.
















10.Manoj Bajpayee-Aligarh
Bu senenin kıyıda köşede saklı kalmış iyi filmlerinden Aligarh başrol Manoj Bajpayee'yi bu listeye soktu diyebiliriz.











DERLEME: AYS* (FACEBOOK BÇA GÜNDEM)

DERLEME VE DÜZENLEME EKİBİMİZE AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR.


0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top