22 Temmuz 2015 Çarşamba

Deepika Padukone'nin Son Yıllarda Reddetiği Filmler !

1: Shhuddhi : Karan Johar'ın hakkında çokça konuşulan ve en çok beklenilen filmi Shhuddhi.Sosyal medya insanları heyecanlandırmak için Kareena Kapoor ve Hrithik Roshan'ın filmde olacağı söylendi.Ama Kareena'dan önce bayan başrol teklifi Deepika Padukone'ye gitti.Kişisel nedenler ve tarih sorunları nedeniyle  Deepika Bajiro Mastani'yi Shhuddhi'ye tercih etti. (Şu an ki kadroda Varun Dhawan ve Alia Bhatt var )

2: Jab Tak Hai Jaan : Katrina Kaif'den önce Meera rolü Deepika'ya teklif edildi.Ama Deepika filmi reddeti ve böylece Yash Chopra'nın son filminin yıldızı olma şansını kaçırdı.Katrina Kaif'in filmdeki performansı ona övgüler getirdi.Film aynı zamanda en yüksek gişe yapan filmler listesine girdi.

3: Fast & Furious 7 : Çoğu aktris Fast & Furious 7'nin bir parçası olmak için ölürdü. Deepika Padukone Vin Diesel  ile başrol oynama şansı verilen tek aktristi.Ama tarih sorunları yüzünden Deepika teklifi geri çevirmek zorunda kaldı.Deepika o zamanlar Goliyon Ki Rasleela-Ramleela çekimleri ile meşguldu.

4: Dhoom 3 : Bollywood'un en ayrıcalıklı filmi Dhoom 3 herkesten önce Deepika'ya teklif edildi. Katrina Kaif'in canlandırdığı '' Aaliya'' karakteri ilk olarak Deepika Padukone'ye teklif edildi.Ama daha önce imzaladığı filmlerden dolayı filme ayıracak zamanı yoktu. Deepika böylece teklifi geri çevirdi.

Roy : Deepika bu filmi reddetmese belki de Ranbir Kapoor ile birlikte bu filmi hit yapabilirlerdi. Jacqueline Fernandez , Deepika'nın reddetiği rolu kaptı.



Ayşe Akbalık

1 yorum:

  1. Jab Tak Hai Jaan filmini iyi ki reddetmiş iğrenç bir filmdi ama Dhom 3 te keşke Deepika oynasaymış. Diğer filmler de pek tutmamış zaten pek kaybı yok Deepika' nın

    YanıtlaSil

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top