2 Ağustos 2015 Pazar

Bollywood'un Sıkı Dostlukları (Arkadaslık Günü Özel Haberi)


Bollywood camiasında kim kiminle sıkı arkadaş, merak mı ediyorsunuz? Hadi o zaman sizlerle bir haber turuna çıkalım. BÇA/Gündem olarak Bollywood'un sıkı dostlarını elimizden geldiğince sizlere derledik.
     

    Aamir Khan-Salman Khan


Kuşkusuz Bollywood'un en eski en köklü dostluklarından biri onların ki. İkili her zaman birbirlerine iltifat ederler ve her fırsatta yakın olduğunu söylerler.

Salman Khan- Shah Rukh Khan


Vakti ile çok badireler atlatmış bu dostluk yılların verdiği tecrübe ile nihayet sapasağlam bir hal aldı.


Aiswarya Rai-Preity Zinta


Aamir ve Salman gibi kariyerinin en başından beri dostluklarını sürdüren bir ikili daha... Preity Zinta son verdiği röportajından birinde '' Aish ve ben hep yakın arkadaş olduk, bizim aramızda özel bir bağ var'' diyerek dostluklarının hala sağlam bir şekilde devam ettiğinin sinyalini verdi.

    Shahrukh Khan-Kajol



Bollywood'un efsane çifti SRK&Kajol hayranları tarafından belki de en çok evlenmeleri umut edilen çift idi. Ama ikili umulanın aksine bir ilişki yaşamaktansa bu yakınlığı doslukları ile taçlandırmak istediler. Shahrukh Khan Kajol hakkında şunları söylüyor:  ''Kajolun çok farklı Hint film aktörü olduğunu düşünüyorum ben onun gerçek bir aktör olduğunu düşünüyorum. Onun görünüşü onun kadar güzel.''

    Juhi Chawla Shahrukh Khan


90'lı yıllarla birlikte çektikleri filmler sırasında bu dostluğu kazanan ikili birbirlerine en çok destek olan Bollywood ünlülerinden. Setlerde doğan bu arkadaşlığı Juhi şöyle anlatıyor: ''Biz iş ortakları olmaktan çok arkadaş olarak kaldık. Dostluk ve işi birbirine karıştırmanın imkansız olduğunun farkındayım. Bizim arkadaşlığımız zor bir dönemden geçti. 1998 yılında Shahrukh ile film çekerken annemi kaybettim ve o bana hep destek oldu. Gerçek bir dostluk hakkında olan da bu değil midir?''


     Ayan Mukherjee - Ranbir Kapoor


 ''Wake Up Sid'' setinde tanışan ikili, arkadaşlığın filmini çekerken dostluklarının da temelini atmışlar.







Priyanka Chopra- Kangan Ranaut



Birlikte çektikleri ''Fashion'' filmi bu ikiliyi yakınlaştırmıştır. O zamandan bu yana filmleri ile birbirlerine sıkı rakip olan bu ikili, yine de dostluklarını bozmadan devam etmiştir.





  Ajay Devgan-Salman Khan



Belki de çoğumuzun bilmediği bir dostluk Ajay ve Salman'ın ki ... Fakat aktörler uzun zamandan beri arkadaşlar. Bu arkadaşlık ''Hum Dil De Chuke Sanam'' ve ''London Dreams'' setlerine dayanıyor.




     Shahrukh Khan-Karan Johar



Birlikte çektikleri ilk filmden beri yakın arkadaş olan ve her fırsatta birbirine destek olan ikilinin birlikte imza attığı her projede bu dostluğun pozitif enerjisini aldı ve hit oldu.



    Ranveer Singh-Arjun Kapoor




Bollywood'un yeni neslinde en sıkı dostluk Ranveer ve Arjun diyebiliriz. Öyle ki ikili sektöre girmeden önce tanışıp arkadaş olmuşlardı. Gunday filmi ile aralarındaki bu kimyayı sinemada da taçlandıran ikiliyi çıkan dedikodular bile yıldıramadı. Bir dönem Ranveer Singh ile ilişki yaşadığı iddia edilen Anushka Sharma'nın Ranveer'den sonra Arjun ile yakınlaştığı haberleri çıkmış, fakat ikili bunları göz ardı ederek dostluklarına devam etmişti.



Sooraj Pancholi - Athiya Shetty

Sektöre henüz yeni giriş yapmış bu iki genç isim, her ne kadar HERO filminde birbirine aşık bir çifti canlandırmış olsalar da gerçekte uzun vakittir çok sıkı iki dostlar.



Rohit Shetty-Ajay Devgan


Rohit ve Ajay'in sıkı dostlukları sektör tarafından bilinen bir gerçek, öyle ki ikili birlikte 9 film çektiler.


    Deepika Padukone-Sahana Ghoswami



Deepika kariyerinin en başında hayatına giren Sahana'yı şu sözlerle anlatıyor: ''Shahana Goswami benim en iyi arkadaşım Bu sektörde hayatımıza hangi arkadaşların gireceğini bilemeyiz. Ve o, benim acemi filmlerden birinde rol arkadaşım oldu ve biz çok iyi arkadaş olduk . O Mumbai'ye döndüğümde aradığım ilk kişidir.''





Sanjay Dutt - Salman Khan

Yine çok eski dostluklardan biri de bu ikilinin dostluğu. Yukarıda görüldüğü üzere daha gencecik, toy bir delikanlı iken sevgili Salman ve Sanjay dostluklarını sıkılaştırmışlar.
    




    Deepika Padukone-Priyanka Chopra


SLB'nin efsane projesi Bajirao Mastani'de birlikte seyrettiğimiz ikiliden Deepika Padukone'nin ünlü starlar arasında  en yakın arkadaşının kim olduğunu biliyor musunuz? Tabii ki Priyanka'dan başkası değil. Deepu Chopra'nın babası vefat ettiğinde ona  çok destek oldu. Bu olay arkadaşlarının sınavıydı ve zor günde verdikleri bu sınavı başarıyla atlattılar. 





Kareena Kapoor-Amrita Arora Khan


Hepimizin bildiği gibi Amrita ve Kareena çocukluk arkadaşı. Birbirlerine o kadar yakınlar ki Kareena 2009 yılında Amrita düğününde nedime oldu. Amrita Kareena'ya olan bağlılığı hakkında şunları söylüyor: ''Ben gerçekten o kızı seviyorum. O sadece benim gibi ... eğlenceli, çılgın, sorunsuz ve dürüst. Bizim dostluğumuz diğer hafif dostluklarla ölçülemez.''






    Kangana Ranaut- Lisa Haydon




Kangana Ranaut ve Queen filmindeki rol arkadaşı Lisa Haydon filmin çekimleri sırasında tanışıp arkadaş olanlardan filmde de iki sıkı arkadaşı canlandıran Lisa ve Kangana filmin tanıtımlarında ve daha sonra özel yaşamlarında bu arkadaşlığı sürdürdüler.



    

    Rani Mukherjee-Aamir Khan




Bollywood'un yan yana gördüğümüzde kimyasını en çok beğendiğimiz çiftlerden biri de Rani-Aamir. Bir açıklamasında ilk aşkının Aamir Khan olduğunu söyleyen Rani bu hayranlığını yıllar içinde sağlam bir dostluğa dönüştürdü. Rani ve Aamir Ghulam'dan beri arkadaşlar ve Rani kariyerinde Aamir'i çok önemli bir etken olarak görüyor, ondan çok şey öğrendiğini söylüyor.






Varun Dhawan-Shraddha Kapoor


ABCD2'nin yıldızları da çocukluktan beri arkadaş olanlardan. 21 yıl gibi uzun bir süredir arkadaş olan genç yıldızlar sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla bu dostluğun daimi olmasını istediklerini dile getirdiler.





Jacqueline Fernandes-Sonam Kapoor



Jackie-Sonam arkadaşlığı da ''iyi günde kötü günde'' diye tabir ettiğimiz türden. Geçtiğimiz yıllarda dünya üzerinde bir çok insanın ölümüne sebebiyet veren H1N1 virüsü tekrar Hindistan'da görülmüş ve bu virüse yakalanan isimlerden biri de ''Sonam Kapoor'' olmuştu. Sonam'ı zorlu tedavi sürecinde karantina altında bile yalnız bırakmayan Jacqueline iyi günde-kötü günde sözünü kanıtladı.





Aditya Roy Kapoor-Ranbir Kapoor



Geçtiğimiz günlerde Aditya'nın Shraddha Kapoor ile olan ilişkisini sonlandırması haberinin ardından Ranbir'in Aditya'ya destek olmak için sık sık evini ziyaret ettiğini size duyurmuştuk. Yakışıklı aktörlerin arasındaki bağ da bir hayli kuvvetli.




Bu güzel dosluklara daha nice nice yıllar diliyor ve BÇA/Gündem ailesi olarak hepinizin arkadaşlık gününü kutluyoruz.

#tugba & Ays ortak haberidir



2 yorum:

  1. Süper, salman khan Sanjay duttlada sıkı bir dostlugu var diye hatirliyorum ama doğru mu bilmem

    YanıtlaSil
  2. AamiRani ikilisine bayiliyorum. Keske evlenmis olsalardi.

    YanıtlaSil

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top