8 Ağustos 2015 Cumartesi

Katrina Kaif'in Reddettiği Filmler !

1 :Chennai Express : Bu filmden sonra Deepika Padukone'nin kariyeri yeni bir boyuta geçti.Ylın en büyük filmi oldu.Ama çok az kişi rolün ilk teklif edildiği kişinin Katrina Kaif olduğunu biliyor.MTVIndia'nın söylediğine göre Katrina filmi dil ve aksan sorunları yüzünden geri çevirdi.

2 : Bajirao Mastani : Sanjay Leela Bhansali'nin başyapıtı Bajirao Mastani ortaya çıktığından beri çok konuşulan bir yapım.Deepika Padukone ve Priyanka Chopra'nın filmden ilk görüntüleri alkışları topladı.Her aktrisin bir parçası olmak istediği filmi Katrina reddetti. Rani Mukherji ve Aishwarya Rai Bachchan da bayan başroller için düşünüldü ama roller sonunda Deepika Padukone ve Priyanka Chopra'ya gitti.

3 : Gunday : Priyanka Chopra'nın oynadığı Nandita rolü için ilk tercih Priyanka değildi. Teklif ilk önce Katrina'ya gitti.Tarih sorunlarından dolayı Katrina rolü geri çevirdi.

4 : Barfi! : Barfi! her kesimden insandan çok fazla övgü ve alkış topladı. Ilena'nın ve Priyanka'nın performansları göz doldurdu.Ama çok az kişi Ilena'nın Anurag Basu'nun ilk tercihi olmadığını bilir.Anurag Ranbir'in aşık olduğu kişi oynaması için Katrina'yı istiyordu.


5 : Goliyon Ki Raasleela:Ram Leela : Katrina'nın reddettiği bir filmi daha Deepika kaptı.Alıngan Leela için ilk tercih Deepika değildi.Senaryo ilk önce Katrina'ya gönderildi ama kimine göre neden reddettiği bilinmiyor kimine göre ise tarih sorunlarından dolayı Katrina filmi geri çevirdi.

6 : Rockstar : Katrina film için ilk tercihti.Her nasıl olduysa Nargis Fakhri rolü kaptı.

7 : Yeh Jawaani Hai Deewani : Yine Katrina'nın hayır dediği Deepika'nın kaptığı bir film.Eğer Katrina filme evet deseydi sevgilisi Ranbir ile başrol oynama ve gişe canavarı bir filmde oynayabilecekti ve Karan Johar'ı mutlu etmedi.Sanıyoruz ki Katrina'nın 100 cr filmlerine alerjisi var.

8 : Singham : Ajay Devgan ile başrol oynama şansınıda kaybetti Katrina. Tarih sorunlarından dolayı filmi geri çevirdi.


Ayşe Akbalık

3 yorum:

  1. Reddettiği filmler hep gişe yapmış ben bu kadını akıllı sanıyordum hiç de akıllı değilmiş.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Katrina aşkım o filmlerin hepsi sana yakışırdı keşke kabul etseydin olsun senin filmlerin daha güzel deepikanınkinden SENİ çok SEVİYORUM çooook güzelsin çook bence sen bollywod un kraliçesisin

    YanıtlaSil

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top