18 Ekim 2016 Salı

Aishwarya Rai Bachchan ve Abhishek Bachchan Aşkı






Aishwarya Rai ve Abhishek Bachchan evlenmeye karar verdiğinde birçok kişi bu aşkın samimiyetine inanmamıştı. Bunda Aishwarya' nın Salman Khan ile yaşamış olduğu büyük aşkın da etkisi vardı.

Kimisine göre iyi bir aile olmasının etkisi ile kimisine göre de duyduğu büyük bir aşk ile Abhishek Bachchan ile evlenmişti Aishwarya Rai Bachchan. Kim ne derse desin şu an Bollywood'un en mutlu çiftlerinden birisi. Kızları Aaradhya ile güzel bir aile oldular.

Evliliklerinin ardından Oprah Winfrey Show’a davet edilmişlerdi. O showda da dünyanın en iyi çiftlerinden birisi olarak adlandırılmışlardı. Peki bu aşk nasıl ortaya çıktı? Uzun bir yazı sizleri bekliyor 🙂

"Sadece Arkadaş" Oldukları Zamanlar

Abhishek ve Aishwarya ile Dhaai Akshar Prem Ke (2000) setinde tanıştılar. Daha sonra Kuch Naa Kaho (2003) filminde birlikte çalıştılar. Bu süre zarfında sadece arkadaşlardı. İkili çok öncesinde Aishwarya'nın rol aldığı Aur Pyaar Ho Gaya (1997) filminin setinde karşılaştılar. Bu filmde Abhishek'in yakın arkadaşı Bobby Deol yer alıyordu.

O günlerde Aish, Salman Khan ile aşk yaşıyorken, Abhishek de Karishma Kapoor ile nişanlıydı. Bir süre sonra Abhishek ve Karishma ayrıldılar, Abhishek kendisini işine verdi. Aish de Salman ile sansasyonel bir ayrılık yaşadı ve Vivek Oberoi ile kısa bir birlikteliği oldu.

İkili Arasında Aşk Nasıl Ortaya Çıktı?

İkili arasında aşk Bunty Aur Babli (2005) setinde Kajra Re klibinin çekimlerinde ortaya çıktı. 2006-2007 yılları arasında çift Umrao Jaan, Guru ve Dhoom 2 çekimleri sırasında birlikte zaman geçirdiler. Dhoom 2 çekimlerinde aralarındaki ilişki ilerlemeye başladı. Bu esnada Abhishek güzeller güzeli Aishwarya' ya aşık oldu.






Etkileyici Evlenme Teklifi

Toronto' da Guru filminin tanıtımından sonra New York'ta Abhishek, Aishwarya'ya evlenme teklifi etti. Aish bu teklifi hemen kabul etti. Abhishek bir röportajında bu anı şu şekilde anlatmıştı:

"New York'ta bir film için çekimdeydim. Otel odasının balkonunda duruyordum. 'Bir gün onunla birlikte evli olsam, hoş olmaz mıydı?' diye düşünmüştüm. Yıllar sonra Guru tanıtımı için oradaydık. Tanıtımdan sonra otele döndük. Aynı balkona onu götürdüm ve evlenme teklifi ettim."

Aishwarya ise bir röportajında gülerek Abhishek'in kendisine film setinde kullanılan bir yüzükle evlenme teklifi ettiğini ve yüzüğün gerçek elmas olmadığını belirtti. Cümlesine şu şekilde devam etti:

"Abhishek kendisi orijinal ve gerçekti, tıpkı ilişkimiz gibi. Hayatımızda öngörülebilir ya da sıkıcı bir şey yok. Olaylar spontane ve anlamlıydı. Tanrı bize nazik davranmıştı. "


                                    

Evlenme Teklifi Sonrası

Evlenme teklifinden sonra ikili Mumbai'ye gitti ve 14 Ocak 2007'de Bachchanlar'ın rezidansında nişanlandı. Nişandan sonra ikili ilişkilerini aleni bir şekilde yaşamaya başladı. Film gösterimlerine birlikte gitmeye başladılar ve Aish, Bachchanlar'ı daha sık ziyaret etmeye başladı.

İlişkinin İniş ve Çıkışları

Her ilişkide olduğu gibi bu ilişkide de iniş çıkışlar oldu. Evlenmeden önce ciddi sorunlar yaşandı ilişkilerinde. İlk garip olay Hinduzim astrolojisine göre (Manglik Dosh) Aishwarya' nın evliliğinde sorun yaşamaması için önce bir ağaç ile evlenmesi gerekiyordu. Bağnaz bir inanç olarak düşünülebilir, bu hikayeler düğünden önce çıkan haberlerdi.

İkinci sorun ise Dhoom 2'de Aishwarya ile Hrithik'in samimi sahneleri ve öpüşmeleriydi, bu durum Bachchanlar'ı oldukça rahatsız etmişti.

Son sorun ise ortaya çıkan Jhanvi Kapoor adlı kızdı. Kendisi Abhishek'in ona evlenme vaadinde bulunduğu ve Aishwarya'nın aralarını açtığı iddiasıydı. Tüm bu olumsuzluklar çiftin aşkına da evliliğine de engel olmadı.






Beklenen Düğün

Nihayetinde çift 20 Nisan 2007'de evlendi. Törenler Bachchanlar'ın Jalsa ve Prateeksha evlerinde yapıldı. Uzun süre adından söz ettiren düğüne Bollywood ünlüleri, politikacılar ve iş adamları katıldı. Birçok kutlamadan sonra ikili Tirupathi tapınağına gitti.

Güçlü Bir İlişki

Uzun yıllar geçmesine rağmen ikisi hala birbirini derin bir şekilde seviyor. Aishwarya bir röportajında:

"Abhishek benim ilham kaynağım. Her zaman çok destek olur. Ne zaman kafam karışık olsa ve işin içinden çıkamazsam, ona bakarım ve bir sihir gibi sorunumu çözer. O gerçek bir Padma Shri ve ben Padma Shrimati'siyim." dedi.

Abhishek ise Aish ile ilgili olarak şunları söylemişti:

"Aishwarya benim dayanağım. Benim eşim, en yakın arkadaşım. Onunla her şeyi konuşabiliriz. Bizim ilişkimiz ailelerimiz ya da sahip olduğumuz ünvanlarla alakalı değil. Birbirimize doğal bir şekilde aşık olduk, Guru setinde başladık, bu bile gayet manidar."

Aileye Gelen Minik Misafir

16 Kasım 2011 yılında Aishwarya ve Abhishek kızları Aaradhya'yı kucaklarina aldılar. Aish uzun süre, kızına bakabilmek için film yapmadı. Aaradhya büyüdü ve annesi işine geri döndü.

Atlatılan badirelere rağmen aile kızları ile mutluluklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Allah daim etsin 🙂

Çeviri: Nil'a


Düzenleme: AYS*


Bloğumuzdaki Haberlerin Çeviri, Düzenleme ve Derlemesi Facebook/BcaGundem Sayfasına Aittir. İzinsiz Kullanılması Yasaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top