29 Ekim 2016 Cumartesi

Kasım 2016'da Vizyona Girecek Filmler



2016 yılının sonlarına doğru yaklaşıyor iken Kasım ayında vizyona girecek filmleri hep birlikte bir inceleyelim...
11 Kasım 2016 

Rock On 2: 2008 yapımı Rock on filminin devamı olan film, başarısız olan Magik grubunun tekrar bir araya gelmesi ve yeni, istekli bir yetenek olan bir genç kızın aralarına katılması ile kendi hayatı ve gruba kattıklarını anlatmakta. 


Chaar Sahibzaade: Rise of Banda Singh Bahadur: Animasyon türünde olan film Punjabi yapımı bir film. Kahraman Banda Singh Bahadur'un kahramanlık öyküsünü anlatan film 11 Kasım'da izleyici ile buluşacak. 


Saansein: Korku gerilim türündeki filmin konusu kısaca şöyle ; Gece kulübünde şarkıcı olan güzel Shirin performansını yaptıktan sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmaktadır. Bu gizemli güzel kimseye yüz vermese de onu ölümüne isteyen biri vardır; Abhay... Fakat ortada büyük bir sır vardır, bakalım bu sır ne? Ve çiftimizi neler bekliyor. 

18 Kasım 

Tum Bin 2: Hindistan'ın Dram- Romantik türünde olan film, 2001 yapımı Tum Bin filminin devamı türünde. Fragmanı yanında şarkıları ile oldukça ses getiren filmin vizyon tarihi ise 18 Kasım


Force 2: RAW(Hindistan İstihbarat Ajansında) görevli ajanımız hayatlarını mahvetmeye yemin etmiş kötü adam ile mücadele ediyor. Hint ordusuna büyük selam ve saygı olarak armağan edilen film aksiyon türünde. 



 25 Kasım 2016

Dear Zindagi: Hayat dolu genç Kiara'nın gönül maceraları 4 erkek ile yaşadıkları tecrübelerde terapisti Jehangir Khan ona yol gösterecektir. 
Gauri Shinde'nin yönetmen ve senaristliğini yaptığı  filmi Dear Zindagi'de Alia Bhatt'a Aditya Roy Kapur, Ali Zafar, Kunal Kapoor ve Angad Bedi eşlik edecek. Shahrukh Khan da konuk oyuncu olarak, Alia'nın terapisti rolü ile karşımıza çıkacak.
Aditya, Alia'nın komşusu, yakışıklı bir mobilyacıyı oynayacak. Ali Zafar ise aşka ve spora tutkun, dövmelere ilgisi olan bir rock starı oynayacak. Kunal ise Alia'nın çocukluk aşkı olan uzun saçlı film yapımcısı ve modaya düşkün bir karakterle karşımıza çıkacak. 

Moh Maya Money: Dear Zindagi ile aynı gün vizyona girecek film dram türünde.. Başrollerinde ise anvir Shorey, Neha Dhupia yer almakta.


Haber, Film Yorumları: AYS*

Sayfamızdaki Çeviriler Facebook/BcaGundem sayfasına aittir. İzinsiz kullanımı yasaktır. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top