7 Kasım 2016 Pazartesi

Araba Kazasından Bir Kral Doğdu




Kadere inanır mısınız? Eğer inanıyorsanız bilirsiniz ki ufacık olaylar bile hayatınızın seyrini tamamen değiştirir. Bir gün bir sabah bambaşka bir hayata uyanabilirsiniz. Bu hikayede tam böyle bir hikaye... 





Sıradan bir sonbahar sabaha Taj Mohammed Yeni delhi'de arkadaşı ile birlikte sabah yürüyüşüne çıkmıştı. 

İki arkadaşın önünde bir araba kazası gerçekleşti ve Taj Mohammed aşırı kan kaybı yaşayan arabadaki 4 kişiye yardım etmekten kaçınmadı. 

29 yaşındaki Taj Mohammed 2 metre uzunluğundaki devrilen arabayı kaldırdı.

Kaza kurbanı 3 kız ve babaları arabada idiler. Kızlardan biri çok kan kaybettiği için acil kan tranfüzyonuna ihtiyacı oldu. Kader bu ki Taj Mohammed'in kan grubu genç yaralı Lateef Fatima Khan ile uyuşuyordu.




Böylece Taj Mohammed, Lateef Fatima Khan'ın hayatını tam anlamıyla kurtarmış oldu. 

Babasının ısrarları üzerine Taj Mohammed bir kaç hafta sonra Fatima'yı ziyarete gitti, bu ziyaret ile genç kıza olan duygularını anlamış oldu.

Genç adamın cesareti ve özverisi sebebiyle kendini ona borçlu bilen baba adamı kızlarından biri ile evlendirmek istedi.

Taj tabii ki kalbinin sahibi Fatima'yı istedi. Fakat Fatima zaten nişanlı idi. Keskin zekası ve cazibesi ile ve ailesinin de desteği ile Taj'dan etkilenen Fatima onunla evlenmeyi kabul etti.



Düğünden bir kaç yıl sonra çiftin bir oğulları dünyaya geldi.. Bu öyle bir çocuk ki şu an tüm dünya onu ''Kral Khan'' olarak bilmekte. Bu Shah Rukh Khan'dan başkası değil.





Eğer o kaza yaşanmamış olsa idi ve Taj Mohammed sabah yürüyüşüne çıkmamış olsa idi bu gün dünya ''Shah Rukh Khan'' gibi bir adamı hiç kazanmamış olacaktı.


HABER ÇEVİRİSİ VE DÜZENLEMESİ EKİBİMİZE AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI YASAKTIR!! PAYLAŞ BUTONU İLE ALINIZ!

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top