20 Ocak 2016 Çarşamba

Bollywood'un Ses Getiren Ayrılıkları




Ranbir Kapoor ve Katrina Kaif ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Daha birkaç hafta önce birbirlerini öperken görüntülenen çiftin bu ayrılığı adeta şok etkisi yarattı. Bollywood'ta ayrılıkları ses getiren 9 çiftimiz daha var. Bakalım kimlermiş onlar?

Ranbir-Katrina
Onların yaşadığı masal tadında 3 yıllık bir ilişkiydi. İlk kez İbiza'da birlikte görüntülendiklerinde magazin gündemlerinde dedikodular alıp başını gitmişti. Resmi bir açıklama yapmazken çıkan dedikoduları da kabul etmişlerdi. Peki ilişkinin bitmesine sebep olan neydi? Ranbir'in ilişkilerinde her zaman sergilediği rahat tavırlar. Söylentilere göre Katrina evlenmek istiyordu ancak Ranbir istemiyordu. Birkaç tartışmadan sonra ikili ayrılmaya karar verdi.

Hrithik-Sussanne
Bir diğer ayrılıkla sonuçlanan masal ise Hrithik-Sussanne evliliği idi. İkili 17 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Çocukluklarından birbirlerine aşık olan çift hayatın her anını birlikte yaşadı. Daha sonra bir şeyler yolunda gitmedi ve ayrılmaya karar verdiler. Hrithik ve Sussanne yaklaşık 1,5 yıldır ayrı.

Salman-Katrina
Salman Khan ve Katrina Kaif her zaman yakın arkadaş olduklarını dile getirirler. Sevgiliyken de bu böyleydi, ayrıldıklarında da aynı devam etti. Katrina, Salman'ın kız kardeşinin yakın arkadaşı olduğu için Khan ailesi ile her zaman ilişkisi devam etti.


Pulki Samrat-Shweta

Daha evliliklerinin 10. ayında çiftin arasında sorunlar başladı. Pulkit'in rol arkadaşı Yami Gautam ile yakınlaşması ayrılığın en büyük sebebi oldu. Shweta ise ayrılığın sebebini Pulkit'in ailesi ve eşinin çapkınlığı olarak belirtti.

Salman Khan-Aishwarya Rai

Böyle bir ayrılık listesi yapılıyorsa, insanların aklına gelen ilk çift Salman ve Aishwarya oluyor. Sette başlayan ilişki, toplumun tepkisi ile bitti. Aishwarya ve Hindu olan ailesi Müslüman olan Salman i hiçbir zaman kabullenemediler. Ayrılık haberini duyururken Aishwarya, toplum içinde Salman'ın kendisine fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığını iddia etti.(hiçbir zaman kanıtlanamamıştır) Salman ise böyle bir olayin yaşanmadığını söyledi.  Bu olaydan sonra Salman Bollywood'un 'Kötü Çocuğu' olarak bilindi bir süre. Bu yüzden bu olay Bollywood'un en kötü ayrılığı olarak anıldı.


Shahid Kapoor-Kareena Kapoor

Kareena, Saif Ali için Shahid'i terk etmeden önce yıllarca flört zamanları oldu. O zamana kadar Kareena ve Shahid herkes için ideal bir çift ve birliktelik sembolüydü. Bu yüzden bu ayrılık sadece Shahid'in kalbini değil onları seven milyonların da kalbini kırdı.


John Abraham-Bipasha Basu

9 yıllık bir ilişki! Bu kadar uzun süren bir ilişki sonlandı. Birçok ayrılığın yaşandığı o dönemde John ve Bipasha saf sevgilerini yaşamaya devam ettiler. Onların ayrılığı sadece şaşırtmadı, herkesi şoka uğrattı. Daha sonra John aşkı Priya Runchal'de buldu ve evlendi.

Ranbir Kapoor-Deepika Padukone

Ayrılıklarından sonra bile ikiliyi görmek hayranlarını mutlu ediyor. Hiçbir şey değişmedi. Ne ikilinin arasındaki kimya ne de hayranlarının sevgileri. Fakat Ranbir ve Deepika birlikteyken kesin ayrılmazlar denilen bir çiftti. İkilinin aşkı Bachna Ae Haseeno setinde başladı. Dedikodulara göre rılıkları ise Ranbir Deepika'yı aldatınca yaşandı.

Shahid Kapoor-Priyanka Chopra
Ayrılıklarını hiçbir zaman açıklamadılar, her şey normalmiş gibi davrandılar. Shahid ve Priyanka ekranlarda çok iyi ikili oldu fakat ilişkileri çok uzun sürmedi. Artık birbirleri ile aynı mekanda bile bulunmak istemedikleri söyleniyor.

Nil'a

Haber çevirisi ve derlemesi bize aittir.  'Paylaş butonu' kullanarak ve kaynak belirterek paylaşın.

1 yorum:

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top