3 Mart 2017 Cuma

''Kendimi Yakışıklı Bulmuyorum.'' -Shah Rukh Khan



Raees ile sevenlerini bir hayli sevindiren Shah Rukh Khan'ın bir dergiye verdiği röportajının dergi sayfası üzerinden bulabildiğimiz kısmı sizlerle: 

Bir film vizyona girmeden önce ruh haliniz nedir? Bir film gösterime girmeden önce evime gelir bu siyah koltuğa otururum. Bir şey yapmam. Yanımda telefon, televizyon olmaz. Çocuklar ne yapmaya çalıştığımı bilir. Bu tıpkı oğlumu matematik sınavına hazırlarken sonuçları beklemek gibi. İyi yaptığını umuyorsun. Bu çifte sorumluluk gibi. Başarısız olursa onu doğru çalıştırmadım diye kendimi suçlarım. Film vizyona girmeden önce de böyleyim. İzleyiciye istediğini vermeyi denerim. Fakat "Fan" gibi yeni bir şeyler denediğimde ve insanlar beğenmediğinde, nasıl bir musibet.. Cesaretim kırılmaz ama kalbim kırılır. Amitabh Bachchan da Raees'i beğendiği ile ilgili tweet attı. Amitabh Bachchan sir tweet attığında çok iyi hissettim. Onun filmlerini izleyerek büyüdük, kızgın genç adamı. Onun için diyebilirim ki onun kızgınlığı güven vericidir. Raees onun tarzındaki filmlere övgüdür. Amitabh Bachchan, Rishi Kapoor gibi isimleri izleyerek büyüdüm. Onlar benim yaptığım işleri övdüklerinde doğru şeyler yaptığımı hissediyorum. Bu Raees'in iyi ses getireceğine inancımı arttırıyor. Realistik filmlerle ünlü olan Rahul Dholakia ile çalışmak nasıldı? Rahul iyi eğitimli. İyi araştırma yapıyor. Oyuncu bazen senaryoya güvenir, o da yazdığı şeye güveniyordu. Çalışması kolay birisi. Nawazuddin Siddiqui, Mahira Khan, Zeehsan Ayyub.. Hepsi realistik film geçmişine sahip. İçlerinde en farklısı bendim. İki farklı dünyaydık, birbirimize saygı duyduk. Setten eğlenceli bir anınız? Çekime başladığımızda sette herkes sessiz görünüyordu. Bu 25 gün kadar sürdü. Sonra kameramanım geldi ve bana dedi ki "Herkes sizin modunuzun kötü olduğunu ve ürkütücü olduğunuzu söylüyor. Rol için mi böyle davranıyorsunuz? Yoksa ben sizin çok eğlenceli olduğunuzu biliyorum." Sonra ben herkese "Dinleyin. Üzgünüm. Ürkütücü durabilirim ama arkadaş canlısıyım. Oturup sohbet edebiliriz." dedim ve herkes rahatladı. Birçok kişi Raees'teki rolünüzü çekici buldu. Ben kendimin büyük bir hayranı değilim, gerçekten.. Kendimi yakışıklı bulmuyorum. Aynanın önünde oturmuyorum. Kendini beğenmiş değilim (gülüyor). Fakat nasıl oluyorsa heryerde iyi görünüyorum. Hiçbir zaman kendime göre bir filme şekil vermedim. Genelde ticari filmler yaptım. Asoka, Swades, Chak De India gibi filmler yaptım. Ama ben ciddi bir oyuncu olarak nitelendirilmiyorum. Aslında son derece ciddi bir oyuncuyum.. (Önceden de dediğim gibi bir dergi sayfasının fotoğrafından çevirdim. Devamı yok. Hangi derginin röportajı onu da bilmiyorum. O yüzden bu şekilde yarım bitiyor.) Çeviri:Nil'a
Bloğumuzda bulunan yazıların çeviri,derleme ve düzenlemesi ekibimize aittir. (Facebook Bça Gündem) Paylaş butonu ile alınız. İzinsiz kullanımı yasaktır.


4 yorum:

Copyright © B.Ç.A Gündem | Bollywood'un Türkiye Adresi | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top